January 06, 2012

Baju kelawarTak pernah pun cita-cita nak jadi kelawar walaupun lahir di kluang (nama comel lain selain kelawar) , Johor.

Tapi saya sungguh seronok tengok orang especially mak saya pakai kelawar sebab masa dia jalan tu macam dalam cerita hindustan ade kipas angin besar kibar-kibarkan baju dia. nasib baik rambut mak saya tak rebonding. 

Saya pulak takda set baju kelawar sebab saya rasa ketinggian saya bak pokok renek maka kalau saya pakai macam bonsai berjalan, so maaf ye baju kelawar jangan sedeh-sedeh sebab anda tidak terpilih dalam closet mewah saya!

contoh baju kelawar konvesional

 gigih betul makcik dan pakcik dalam gambar ni buang habuk almari ;-)

Sekarang ni di upgrade la sikit, design kelawar ni, panggilan pun tak main la sebut kelawar..batwing, konon nak sedap sebut sedangkan sama je maksudnya. kesian bahasa melayu.

Batwing baru ni memang cun kalau dipakai dengan jeans. Saya antara yang meminati sebab cutting batwing ni dipendekkan ke paras punggung so takde la nampak saya macam bonsai dah..nampak cam supermodel je..hahahaha..

Gambar sendiri haruslah post


Bila dah pakai batwing, jangan la bajet-bajet pergi kat rooftop, terjun ke bawah dengan harapan boleh terapung. Tapi boleh la kalau nak try, pastikan ade tong sampah besar kat bawah nun. Pastikan anda landing dengan bergaya. Selamat Mencuba!Gambar lain dicedok dari lookbook.
1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...