April 21, 2012

Masak online

Kann..sungguh ronok-ronok kalau main masak masa kecik kecik dulu. Siap sorok sudip dlm baju untuk diseludup keluar rumah. Posisi sudip haruslah di bahagian belakang badan dan disendal dengan getah seluar agar tak jatuh. Cuma kuali tak berani nak bawak keluar sebab karang kalau sorok di bhgn depan badan, mak akan histeria nengok anak dara dia mengandung dalam sekelip mata..

Itu dulu sekarang ada ke anak-anak kita naik main semua tu. Itu yang rugi anak zaman sekarang kurang aktiviti outdoor. Zaman fesbuk / ipad / online games katakan.. Plus, mak ayah tak berani bagi anak keluar sebab kes jenayah banyak. Adventure betul jadi ibubapa zaman sekarang.

Bercerita pasal masak masak ni, saya suka jugak masak secara online. Ohh bukan tengok resipi. Tapi main game masak masak.

Marilah tengok masakan saya. 1 minit siap tau!♥ ice-cream♥ kaw-kaw burger bukan setakat bakar ; rebus pun ye♥ cake takde recipe♥ cupcakesHanya tengok gambar cukup buat saya teruja. Kan seronok ada button yang boleh saya tekan dan makanan tu terus keluar depan mata ala-ala vending machine. Bestnyerrr..

1 comment:

  1. qiqiqi.. sama dengan anak melly suka main masak masak online..keep it up.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...